Echt contact zorgt voor verbinding en een hechte band.

Wij brengen mensen in beweging.

ONS DNA.

 

Hoe leg je uit wie DLM is?

Wij geloven dat het verborgen zit in onze bedrijfscultuur. We zijn persoonlijk, ondernemend en transparant. We houden van onze klanten en ambassadeurs en geven lange termijn relaties altijd de voorkeur. We respecteren mens en natuur in alles wat we doen. We doen alles wat mogelijk is voor een positieve impact. We zijn een familie in een familiebedrijf.  Dat zie je, dat voel je. We zijn een leasemaatschappij en geen doorgeefloket van een bank of financiële organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan één merk of importeur. Wij zijn net als jij ondernemer.

 

Jij bent voor ons geen kenteken, maar een mens met een naam. 

 

 

Historie

DLM | Dé Lease Maatschappij is opgericht in 2006 door Eric R. Kok.

Eric heeft het vak geleerd op de dealervloer van de beste auto-vakidioten en bij verschillende automerken. Hij heeft er geleerd te luisteren naar zijn hart en te kiezen met verstand.  Nieuwgierigheid en eigenwijsheid zijn altijd de drijfveren geweest achter zijn professionele keuzes en dus was het niet meer dan logisch dat er op een dag een eigen onderneming zou worden gestart. De DLM-reis die in 2006 begon op een zolderkamer is inmiddels tot hier gekomen. Er zijn veel tevreden klanten. Er is een mooi pand. Er is een goed team en de volgende generatie staat inmiddels klaar. Net zo nieuwsgierig en net zo eigenwijs. De reis gaat door.

 

ONS HUIS.

Hier komt binnenkort een filmpje waarin de binnenkant van het pand wordt getoond.

 

Hoe het was.

Het huis zat vol ooit. 40 medewerkers van de gemeente Oosterhout aten hier hun lunch. Daarna was het even het domein van een reclamebureau die het prachtig hebben verbouwd. Nu is het ons nest, in onze kleuren geschilderd. Hier voelen wij ons thuis en ben jij meer dan welkom.

ONZE FAMILIE.

Wij staan altijd voor je klaar!

De P van Persoonlijk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er altijd alles aan doen om je binnen de afspraken van het contract te ontzorgen, zodat je je nooit druk hoeft te maken over je mobiliteit. Net dat stapje extra, dat is DLM.

Eric R. Kok

CEO

Niels Jansen

Financieel Directeur

Jan van Beelen

Partner

Hans van Esch

After Sales Manager

Terry Voermans

After Sales Coördinator

Jacco Vos

After Sales Coördinator

Frank Ploegmakers

Financieel Manager / ICT

Jurgen Frijters

Financieel Medewerker

Jenny Krommenhoek

Gastvrouw

Stefan Kok

Account Manager

Thom van Hoof

Account Manager

Tessa Kok

Marketing en Communicatie

DLM | DÉ LEASE MAATSCHAPPIJ
Sluiten