Echt contact zorgt voor verbinding en een hechte band.

ONS DNA.

 

Hoe leg je uit wie DLM is? 

Wij geloven dat het verborgen zit in onze bedrijfscultuur. We zijn persoonlijk, ondernemend en transparant. We houden van onze klanten en ambassadeurs en geven lange termijn relaties altijd de voorkeur. We respecteren mens en natuur in alles wat we doen. We doen alles wat mogelijk is voor een positieve impact. We zijn een familie in een familiebedrijf.  Dat zie je, dat voel je. We zijn een leasemaatschappij en geen doorgeefloket van een bank of financiële organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan één merk of importeur.

HISTORIE.

 

DLM | Dé Lease Maatschappij is opgericht in 2006 door Eric R. Kok.

Eric heeft het vak geleerd op de dealer vloer van de beste auto-vakidioten en bij verschillende automerken. Hij heeft er geleerd te luisteren naar zijn hart en te kiezen met verstand. Nieuwsgierigheid en eigenwijsheid zijn altijd de drijfveren geweest achter zijn professionele keuzes en dus was het niet meer dan logisch dat er op een dag een eigen onderneming zou worden gestart. De DLM-reis die in 2006 begon op een zolderkamer is inmiddels tot hier gekomen. Er zijn veel tevreden klanten. Er is een mooi pand. Er is een goed team en de volgende generatie staat inmiddels klaar. Net zo nieuwsgierig en net zo eigenwijs. De reis gaat door.

ONS HUIS.


Een kijkje in de wereld van DLM | Dé Lease Maatschappij.

Het huis zat ooit vol. 40 medewerkers van de gemeente Oosterhout aten hier hun lunch. Daarna was het even het domein van een reclamebureau die het prachtig hebben verbouwd. Nu is het ons nest, in onze kleuren geschilderd. Hier voelen wij ons thuis en bent u meer dan welkom.

ONZE SOCIALS.


Via onze socials delen wij graag gave content. Van onze mensen tot aan auto's.

Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en YouTube. 

DLM | Dé Lease Maatschappij
Sluiten