We vinden samen altijd de juiste oplossing.

Leasen.

Verschillende leasevormen

De juiste oplossing vinden, dat is onze passie. We bieden de optie, van (full) operational lease, netto operational lease tot import lease. Natuurlijk voorzien van een professionele behoefteanalyse en een helder advies.

Full Service Operational Lease

Je besteedt het beheer en de financiering van jouw wagenpark volledig aan ons uit. Onze DLM dienstverlening is gebaseerd op maatwerk op het gebied van:

 

- Verzekering
- Managementrapportages
- Brandstofbeheer
- Reparatie, onderhoud en banden
- Vervangend vervoer

 

Op basis van jouw wensen sluiten we een leasecontract af met een maandtarief, dat vastgesteld wordt op basis van geschatte jaarkilometrage en de gewenste looptijd.

Netto Operational Lease

Geen (grote) aanschafwaarde!

Je kiest voor Netto Operational Lease als je een bedrijfsauto wil financieren maar niet op je balans wilt hebben staan.

In deze leasevorm verzorgen wij alleen de aanschaf en afschrijving van de auto. In deze 'kale' leasevorm betaal je dus uitsluitend rente, afschrijving en houderschapsbelasting. In een gesloten calculatie wordt het maandtarief vastgesteld op basis van je jaarkilometrage en de gewenste looptijd. Alle overige zaken, zoals brandstof, schadeverzekeringen, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer en pechhulp koop je zelf in.

Import Lease

Een jong gebruikte of zelfs nieuwe auto rijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

 

Wij zoeken voor jou de beste auto's in het buitenland. Onze expertise. In combinatie met Full Service Operational Lease bespaar je honderden euro's per maand op jouw maandbedrag. Gunstige belastingregels maken het mogelijk een auto vele malen goedkoper aan te schaffen in het buitenland. 

Jij rijdt een exclusieve auto tegen een scherpe prijs en DLM regelt alles voor je. 

DLM | DÉ LEASE MAATSCHAPPIJ
Sluiten