We vinden samen altijd de juiste oplossing.

Verschillende leasevormen.

De juiste oplossing vinden, dat is onze passie. We bieden de optie, van (full) operational lease, netto operational lease tot import lease. Natuurlijk voorzien van een professionele behoefteanalyse en een helder advies.

Full Service Operational Lease.

 

U besteedt het beheer en de financiering van jouw wagenpark volledig aan ons uit. Onze DLM dienstverlening is gebaseerd op maatwerk op het gebied van:

 

  • Verzekering;
  • Managementrapportage;
  • Brandstof beheer;
  • Reparatie, onderhoud en banden;
  • Vervangend vervoer.

 

Op basis van uw wensen sluiten we een leasecontract af met een maandtarief, dat vastgesteld wordt op basis van geschatte jaarkilometrage en de gewenste looptijd.

Netto Operational Lease.

 

Geen (grote) aanschafwaarde! U kiest voor Netto Operational Lease als u een bedrijfsauto wil financieren maar niet op uw balans wilt hebben staan.

In deze leasevorm verzorgen wij alleen de aanschaf en afschrijving van de auto. In deze 'kale' leasevorm betaald u dus uitsluitend rente, afschrijving en houderschapsbelasting. In een gesloten calculatie wordt het maandtarief vastgesteld op basis van uw jaarkilometrage en de gewenste looptijd. Alle overige zaken, zoals brandstof, schadeverzekeringen, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer en pechhulp koopt u zelf in.

Import Lease. 

 

Een jong gebruikte of zelfs nieuwe auto rijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

 

Wij zoeken voor u de beste auto's in het buitenland. Onze expertise. In combinatie met Full Service Operational Lease bespaard u honderden euro's per maand op uw maandbedrag. Gunstige belastingregels maken het mogelijk een auto vele malen goedkoper aan te schaffen in het buitenland. 

U rijdt een exclusieve auto tegen een scherpe prijs en DLM | Dé Lease Maatschappij regelt alles. 

DLM | DÉ LEASE MAATSCHAPPIJ
Sluiten