• Onze mogelijkheden.

    We vinden samen altijd de juiste oplossing.

Jouw auto, jouw vrijheid.
In de huidige tijd is persoonlijke ruimte belangrijker dan ooit. Wij bij DLM begrijpen dat maar al te goed. De behoefte aan een eigen plek is essentieel. Vandaar dat wij iets speciaals aanbieden: een auto die meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van je persoonlijke leefruimte, een veilige plek waar je volledig jezelf kan zijn. Zodra je de autodeur sluit en de motor start, stap je een eigen wereld binnen. Een plek waar je kan zingen alsof niemand luistert en waar gedachten volledig van jou zijn. Een auto biedt je deze vrijheid. Niet alleen de vrijheid van beweging, maar ook de vrijheid om jezelf te zijn. Het is jouw persoonlijke toevluchtsoord om even van de buitenwereld te ontsnappen, op adem te komen, te reflecteren of gewoon even tot rust te komen.

Full Service Operational Lease.

Full Service Operational Lease is een all-inclusive leasevorm die je in staat stelt een auto te gebruiken zonder enige lasten van eigendom. Dit betekent dat alle kosten – van onderhoud tot verzekering en waardevermindering, zijn inbegrepen in een vast maandelijks bedrag. Het maandelijks bedrag is vastgesteld op basis van geschatte jaarkilometrage en de gewenste looptijd. Bij DLM begrijpen we dat mobiliteit cruciaal is voor je zakelijk succes. Met de Full Service Operational Lease ben je helemaal ontzorgd. Het beheer en de financiering van jouw wagenpark besteed je volledig aan ons uit, inclusief verzekeringen, brandstofbeheer, vervangend vervoer en meer. Hierdoor kun jij je volledig op jouw zakelijk succes

Netto Operational Lease.

Netto Operational Lease is een leasevorm waarbij de leasemaatschappij enkel zorgt voor de aanschaf en afschrijving van de auto. Je krijgt de voordelen van leasing, zonder de bijkomende diensten. Je regelt bij Netto Operational Lease zelf onderhoud en verzekering van het voertuig. Deze ‘kale’ leasevorm is ideaal voor wie de auto buiten de balans wil houden, waarbij je alleen betaalt voor de rente en afschrijving. In een gesloten calculatie wordt het maandtarief vastgesteld op basis van je jaarkilometrage en de gewenste looptijd. Voor alle overige zaken, zoals brandstof, schadeverzekeringen, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer en pechhulp, ben je zelf verantwoordelijk.

Import Lease.

Import lease is een leasevorm waarbij wij auto’s vanuit het buitenland importeren. Dit is perfect voor bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar unieke modellen, maar die lokaal niet beschikbaar zijn of voordeel willen halen uit lagere prijzen op andere markten. Met onze kennis selecteren we de beste auto’s voor jou. In combinatie met Full Service Operational Lease bespaar je honderden euro’s per maand op je maandbedrag. Door voordelige belastingregels is importeren vaak goedkoper, waardoor je voor een scherpe prijs in een exclusieve auto kan rijden en DLM regelt alles.