• Full Service Operational Lease.

    Leasen bij DLM.

Wat is Full Service Operational Lease?
Full Service Operational Lease is een totaalpakket voor autoleasing waarbij je geniet van het gebruik van een auto zonder de zorgen over eigendomskwesties. Dit pakket dekt alle onverwachte kosten zoals onderhoud, verzekering en afschrijving voor een vast maandbedrag. We stemmen het leasecontract af op jouw persoonlijke behoeften, rekening houdend met het aantal kilometers per jaar en de looptijd van de lease.

Bij DLM snappen we het belang van mobiliteit voor zakelijk succes. Daarom bieden we een zorgvrije Full Service Operational Lease oplossing aan. Je besteedt het beheer en de financiering van jouw wagenpark volledig aan ons uit. Onze service is maatwerk, inclusief verzekering, managementrapportage, brandstofmanagement, vervagend vervoer en het onderhoud van je auto’s en banden. We ontzorgen je volledig.

Complete ontzorging
We ontzorgen je volledig wat betreft het beheer van je voertuig. Alles van onderhoud en reparaties tot verzekeringen en wegenbelasting wordt door ons afgehandeld.

Flexibele Contracten
We zijn ons ervan bewust dat je wensen kunnen wijzigen. Om die reden bieden we aanpasbare leasecontracten aan die perfect aansluiten bij jouw individuele behoeften.

Uitgebreide voertuigkeuze
Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke elektrische wagen of een luxe sedan, ons uitgebreide voertuigaanbod sluit perfect aan bij jouw wensen.

Transparante kosten
Bij onze Full Service Operational Lease kom je niet voor onverwachte kosten of verrassingen te staan. Je weet precies waar je aan toe bent.