• Villa Pardoes.

    Een blijvende betovering.

 

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. De villa biedt kinderen een veilige, stimulerende speelplek en ouders een kans om ervaringen met lotgenoten uit te wisselen. Hier beleven families en vrienden samen avonturen. Een plek waar ridders, barbies en sprookjes van 1001 nacht tot leven komen. Villa Pardoes is een week lang een warm thuis vol met leuke activiteiten. Alles wordt perfect samengevat in vier woorden: daar vergeet je alles!

DLM x Villa Pardoes.

In 2023 zette DLM zich in voor al het moois dat Villa Pardoes realiseert.
We hebben op 10 februari de gehele Villa omgetoverd in carnavalsstemming. Gezien wij een écht Brabo bedrijf zijn, hadden we het carnavalsthema misschien iets té letterlijk genomen. Dat blijkt wel uit de foto’s hieronder!

Naast dat we met het team hebben geholpen bij Villa Pardoes, hebben we ook elke klant van DLM een verjaardagskaart gestuurd en omdat zij jarig zijn, een bedrag overgemaakt naar Villa Pardoes. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot een mooi bedrag!

Op 12 mei hebben we een voor de klanten van DLM een gave rally georganiseerd, die in het teken stond van Villa Pardoes. De rally