• Netto Operational Lease.

    Leasen bij DLM.

Wat is Netto Operational Lease?
Netto Operational Lease biedt de voordelen van een lease zonder de extra diensten. Anders dan bij de Full Service Operational Lease, draag je zelf zorg voor onderhoud en verzekering van het voertuig. Geen (grote) aanschafwaarde dus! Deze leasevorm is ideaal als je een bedrijfsauto wilt leasen, zonder deze op de balans te zetten.

Bij deze leaseoptie zijn wij verantwoordelijk voor de aankoop en de waardevermindering van de auto. Je betaalt alleen voor rente, afschrijving, en houderschapsbelasting. Het maandbedrag wordt bepaald met een vaste calculatie, gebaseerd op je jaarlijkse kilometers en leaseperiode. Je regelt zelf aanvullende zaken zoals brandstof, verzekeringen en onderhoud.

Financiële flexibiliteit
Betaal enkel voor het gebruik van het voertuig.

Autonomie in beheer
Je behoudt de volledige controle over het onderhoud en de verzekering van je voertuig, waardoor je zelf keuzes kunt maken die het beste bij jouw bedrijf passen.

Aangepaste leaseperiodes
Kies uit diverse leaseperiodes die passen bij de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.

Geen restwaarderisico
Aan het einde van de leaseperiode retourneer je eenvoudig het voertuig aan ons. Je hoeft je geen zorgen te maken over de restwaarde.

Brede voertuigselectie
Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens of gespecialiseerde voertuigen, wij bieden een uitgebreid assortiment om aan je specifieke eisen te voldoen.