• Stichting Jarige Job.

Wie is Stichting Jarige Job?

In Nederland kunnen sommige kinderen thuis hun verjaardag niet vieren wegens financiële redenen. Stichting Jarige Job ondersteunt deze kinderen met een verjaardagsbox ter waarde van €35, inclusief alles voor een feestelijke dag thuis en op school. Elk jaar zorgt Jarige Job ervoor dat meer dan 100.000 kinderen toch hun verjaardag kunnen vieren!

Dankzij donaties en de steun van bedrijven, individuele gevers en fondsen is het nu mogelijk om jaarlijks meer dan 80.000 Jarige Job verjaardagsboxen te versturen. Deze boxen bevatten versieringen, benodigdheden voor een taart, cadeaus en traktaties voor op school. ‘Dat is zo belangrijk. Je moet toch gewoon jarig en trots kunnen zijn in de klas tussen je vrienden.’ aldus oprichter Huib Lloyd.

De verjaardagsboxen worden verzonden aan de ouders van de jarigen. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze van Jarige Job komt. Het is een cadeau met cadeaus erin en alles wat nodig is voor de verjaardag van iedere Jarige Job.

DLM x Stichting Jarige Job.

Wij geloven in het principe dat goede daden beloond worden. Om die reden hebben wij in 2022 Stichting Jarige Job gesteund. Aangezien wij dat jaar zelf een jubileum te vieren hadden, hebben wij als team besloten om verjaardagspakketten te gaan inpakken in Rotterdam. Het was een geweldige, feestelijke dag!