• Import Lease.

    Leasen bij DLM.

Wat is Import Lease?
Import lease is een leaseoplossing waarin we voertuigen vanuit het buitenland voor je invoeren. Perfect voor diegenen die unieke modellen zoeken die hier niet te vinden zijn of die willen besparen door lagere prijzen in het buitenland te benutten.

We speuren de internationale markt af naar de perfecte auto voor jou, gebruikmakend van onze uitgebreide expertise. Door onze Full Service Operational Lease combineer je forse maandelijkse besparingen met de voordelen van gunstige belastingregels voor auto’s uit het buitenland. Zo geniet je van het rijden in een unieke auto voor een voordelige prijs terwijl DLM alles van A tot Z voor je regelt.

Wereldwijde toegang tot voertuigen
Met onze Import Lease service krijg je toegang tot een uitgebreide selectie van voertuigen van over de hele wereld. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van die ene speciale luxe auto of die unieke klassieker waar je van droomt.

Volledig beheerde service
We regelen alles voor je, van het uitkiezen van de perfecte auto tot het volledig afhandelen van het importproces, inclusief alle douanezaken, belastingen, en het transport.

Flexibele leaseopties
Wij bieden diverse leaseperiodes en voorwaarden aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.