• Welkom bij DLM.

    Wat leuk dat je ons gevonden hebt! We staan te popelen om je meer te vertellen over wie we zijn en wat we doen. Laat via het contactformulier weten wat wij voor jou mogen betekenen.

Ons DNA.

Kort gezegd: wij zijn persoonlijk betrokken, passievol en volkomen transparant. We hebben een grote liefde voor onze klanten en streven naar langdurige relaties. We zijn toegewijd aan zowel mensen als de natuur. We kiezen consequent voor acties die werkelijk verschil maken in plaats van de eenvoudige oplossingen. We zijn trots op ons familiebedrijf en dat voel je zodra je in onze wereld stapt.

DLM | Dé Lease Maatschappij is opgericht in 2006 door Eric Kok.
DLM’s avontuur startte in 2006 op Eric Kok’s zolderkamer. Gedreven door auto-experts en zijn eigen passie, koos Eric voor een pad van nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Vandaag de dag heeft DLM zich ontwikkeld tot een succesvolle onderneming met een loyale klantenbasis, een fantastisch team en een energieke nieuwe generatie aan het stuur. Onze reis zet zich voort, even enthousiast en eigenwijs als in het begin.

Jouw auto, jouw vrijheid.

We bieden diverse leaseoplossingen aan. We zetten de toon in leasing. Van de all-inclusieve Full Service Operational Lease tot de flexibele Netto Operational Lease en zelfs Import Lease. Onze experts geven advies op maat en helpen je bij het vinden van de leaseoplossing die het beste bij je past. Zo kan je zonder zorgen de weg op.

In deze tijden is je eigen ruimte belangrijker dan ooit, en dat begrijpen wij bij DLM volkomen. Het belang van een persoonlijke plek kan niet worden onderschat. Daarom bieden wij iets unieks aan: een auto die meer biedt dan transport alleen. Het is een verlenging van je eigen leefomgeving, een veilige haven waar je helemaal jezelf kunt zijn. Zodra je instapt en de motor aanzet, betreed je jouw eigen wereld. Een plek waar je vrijuit kunt zingen en je gedachten alleen van jou zijn. Onze auto’s bieden deze vrijheid. Niet alleen de vrijheid om te gaan waar je wilt, maar ook de vrijheid om je eigen ruimte te hebben. Het is jouw persoonlijke schuilplaats, waar je kunt ontsnappen aan de wereld, even kunt opladen, nadenken, of gewoon kunt ontspannen.

 

Neem contact met ons op.

Vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder.
Uiteraard kun je ons ook bereiken via info@dlm.nl of telefonisch
op +31 (0)162 76 07 60.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.