• Onze vrienden.

    Oprechte aandacht is voor ons het belangrijkste.

Onze ambassadeurs zijn onze vrienden.

Richard Verschoor.

Richard, een stralend talent in de Formule 2, kent de waarde van echte vriendschap. Tussen de intensieve trainingen en de spannende races door, vindt hij altijd de tijd om langs te komen bij DLM. Bij DLM zien we Richard niet alleen als coureur maar bovenal als vriend. Samen delen we verhalen, dromen en natuurlijk de onvermijdelijke race-analyses. Deze momenten, vaak vergezeld van lachbuien en goede koffie, versterken onze band.

In de wereld van Richard Verschoor en DLM is vriendschap geen bijzaak; het is de brandstof die ons drijft. We delen niet alleen een liefde voor de snelheid en de competitie, maar ook voor de momenten van samenzijn, de overwinningen en de lessen die we onderweg leren. Onze reis samen is een bewijs dat in de wereld van de Formule 2, net zoals in het leven, de reis net zo belangrijk is als de bestemming. En wat een reis is het – vol snelheid, vreugde, en bovenal, onbreekbare vriendschap.

Oja en een leuk feitje; Richard is dol op zijn Golf 8 R. Wij zijn dol op hem, behalve dat hij onverslaanbaar is op onze race-simulator..

Jan Boskamp.

Jan Boskamp komt regelmatig zomaar over de vloer voor een kopje soep of bakje koffie. Soms om eerst een praatje bij ons aan tafel te maken voordat hij in een van de televisiestudio’s aanschuift. Onze vriendschap met Jan begon na een speciaal evenement voor kansarme kinderen in de Efteling. Sindsdien delen we een sterke band met deze indrukwekkende persoonlijkheid, die we als een echte vriend beschouwen.

In de wereld van DLM is er niets zo vertrouwd en opbeurend als de bezoekjes van Jan Boskamp. Jan, met zijn energie en hartelijkheid is veel meer dan een graag geziene gast; hij is een deel van de DLM-familie geworden. Zijn aanwezigheid brengt een unieke vreugde met zich mee, een vreugde die zich uitstrekt ver buiten de muren van ons kantoor. De momenten met Jan herinneren ons eraan dat vriendschap en plezier hand in hand gaan en dat de simpelste dingen, zoals een kopje soep en een goed gesprek, het leven rijker maken. Jan is niet alleen een vriend van DLM; hij is een stukje van ons verhaal, een levend bewijs dat lachen echt het beste medicijn is.

Hans Kraay Jr.